«Керівник гуртка-2019»

Сьогодні в Конотопському ЦДЮТ підводили підсумки I етапу Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка-2019», в якому взяли участь п’ять керівників гуртків позашкільних навчальних закладів міста:
1.Тимошенко Сергій (викладач вокалу ДШМ);
2. Лях Олена (керівник гуртка об’єднання дошкільнят ЦДЮТ);
3. Катрошенко Ольга (вчитель образотворчого мистецтва вищої категорії ДХШ);
4. Коженко Людмила (керівник гуртка СЮН);
5. Лисий Ігор (керівник гуртка «Юні журналісти-краєзнавці»СЮТ).

Учасники презентували свою діяльність візиткою у 3D форматі, що включала в себе самопрезентацію, презентацію за допомогою вихованців та педагогічного колективу. Розкривали й іншу сторону себе, як всебічно розвиненої особистості в конкурсі «Я сьогодні в новому амплуа».
Наш заклад на даному заході представила керівник гуртка «Барвінок» креативна, сучасна, з багаторічним досвідом роботи – Олена Лях. Під час своєї презентації вона проявила себе, як професіонал, творча особистість, продемонструвала взаємодію як з вихованцями, так і з командою колег.

За підсумками журі конкурсу, кожен з учасників отримав диплом, а також сертифікат на грошову винагороду. Вітаємо всіх учасників. Вітаємо нашу Олену Григорівну – кращого керівника гуртка ЦДЮТ-2019. Бажаємо невичерпного джерела енергії, гарного настрою, бадьорості, віри в себе і натхнення. І нехай завжди буде щастя і задоволення в очах ваших вихованців!

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *