“ФЕЛІЦА 2021”

“ФЕЛІЦА 20 21”, День учителя – професійне свято всіх освітян у Конотопі святкували 1 жовтня у концертній залі БК«Зоряний», де зібралась велика освітянська родина міста. Святкова зала, осінні квіти та найщиріші привітання цього дня звучали для вчителів, викладачів, вихователів, для тих, кому горде це ім’я «ОСВІТЯНИН». Тематичний концерт, підготовлений вихованцями та керівниками нашого центру, став чудовим подарунком для всіх присутніх. За сумлінну працю та уміння працювати з повною віддачею, на сцені були вручені грамоти та подяки. Зі словами вітань до освітян звернулись: міський голова Артем Семеніхін, депутат Сумської обласної ради, помічник народного депутата Ігоря Молотка – Тетяна Сизон, заступник голови Конотопської районної ради Андрій Яровий, I заступник міського голови Людмила Ігнатенко, голова міської організації профспілки Олена Бугара та виконуюча обов’язки начальника управління освіти Олена Король.
За значні професійні досягнення та перемоги цього року були визначені 13 лауреатів, які отримали найвищу нагороду – ПОЧЕСНУ ВІДЗНАКУ Управління освіти Конотопської міської ради «ФЕЛІЦУ».
Адміністрація закладу ЦДЮТ продовжує вітати всіх освітян з професійним святом, а також висловлюємо подяку всім, хто допомагав в організації та проведенні цього святкового дійства.

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *