В рамках проведення Батьківського дня в ЦДЮТ…

В рамках проведення Батьківського дня в нашому закладі було проведено Звітний концерт колективу «Камбіата» «Нехай засяють барви у житті», на якому вихованці гуртка своїми виступами подарували гарний настрій всім присутнім та зібрали кошти на лікування Костянтина Дяченка.
Керівники відділу декоративно-прикладного мистецтва для малюків та їх батьків провели майстер-клас по виготовленню «Родинного оберега», який можна використовувати як зручний органайзер та кухонну прикрасу.
Батьки і вихованки зразкового хореографічного колективу «Лілея» стали учасниками психологічного тренінгу «Світ батьків-світ дітей». Матусі і дівчата-підлітки обмінювалися компліментами і приємностями, одним олівцем на двох малювали спільний малюнок,озвучували спільні очікування та стали акторами в постановці форум-театру, який для учасників тренінгу підготували вихованці клубу лідерів «Лад»» В процесі вправ і завдань піднімалися питання поваги і любові,взаєморозуміння і теплих стосунків в родинах,що невидимою «павутинкою» з’єднують кожну родину. Приємно, що в нашому тренінгу павутинка була видимою і приємною на дотик…

                

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *