13-14 червня: Клуб лідерів “Лад” здобуває нові знання!

13-14 червня: Клуб лідерів “Лад” здобуває нові знання!
З радістю ділимося чудовою новиною: 13-14 червня активні дівчата з нашої громади, учасниці Клубу лідерів “Лад” разом з керівником – Тетяною Троць, взяли участь у навчанні “Програма лідерства для створення та підтримки громадських організацій дівчат” в м.Полтава.
Це навчання стало чудовою можливістю для них поглибити свої лідерські навички, отримати знання про те, як створювати та керувати успішними громадськими організаціями, а також налагодити зв’язки з іншими активними дівчатами з усієї України.
Протягом кількох днів лідерки брали участь у динамічних тренінгах, лекціях та групових дискусіях, де вони: вивчили основи лідерства та те, як стати ефективним лідером; ознайомилися з різними типами громадських організацій та їх структурою; дізналися, як писати грантові заявки та залучати ресурси для своїх проєктів; розробили плани дій для власних громадських організацій або ініціатив.
На завершення навчання наші представниці отримали сертифікати, які надають можливість їм надалі активно працювати на розвиток активного лідерського молодіжного руху та участі в міжнародних програмах.
Ми пишаємося нашими дівчатами їхньою активністю, цілеспрямованістю, прагнення до розвитку та бажання до саморозвитку.

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *