ОБЛАСНІ ВІДКРИТІ ЗМАГАННЯ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ З АВІАМОДЕЛЬНОГО СПОРТУ

ОБЛАСНІ ВІДКРИТІ ЗМАГАННЯ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ З АВІАМОДЕЛЬНОГО СПОРТУ
24 травня 2024 року в м. Конотоп на базі Конотопського міського центру дитячо-юнацької творчості Конотопської міської ради Сумської області та Конотопської дитячо-юнацької спортивної школи Конотопської міської ради Сумської області відбулися обласні відкриті змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту.
У заході взяли участь вихованці закладів позашкільної освіти області, а саме: комунальної організації (установи, закладу) «Шосткинська міська станція юних техніків Шосткинської міської ради Сумської області», Центру позашкільної освіти Кролевецької міської ради Сумської області, Глухівського міського центру позашкільної освіти Глухівської міської ради, Конотопського Центру дитячо-юнацької творчості Конотопської міської ради, комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.
Юні спортсмени змагалися у класі метальних планерів F-1-N для польотів у закритих приміщеннях у трьох номінаціях (розмах крила до 250 мм, розмах крила до 460 мм, модель «Сніжинка»).
За рішенням суддівської колегії було визначено переможців та призерів в особистому заліку (протоколи за посиланням: https://ocpo.sumy.ua/…/pidsumki-oblasnix-zmagan-i… ).
У командному заліку кращі результати показали команди:
комунальної організації (установи, закладу) «Шосткинська міська станція юних техніків Шосткинської міської ради Сумської області» – І місце;
Глухівського міського центру позашкільної освіти Глухівської міської ради – ІІ місце;
Центру позашкільної освіти Кролевецької міської ради Сумської області – ІІІ місце.
Переможці та призери були нагороджені медалями та дипломами комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, команда-переможець отримала ще й кубок.
Вітаємо переможців та призерів обласних відкритих змагань учнівської молоді з авіамодельного спорту та бажаємо юним спортсменам успіхів у підкоренні нових спортивних вершин!

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *