«Танець, як життя»

Сьогодні в Конотопському центрі дитячо-юнацької творчості відбувся благодійний концерт під назвою «Танець, як життя», за участі Зразкового художнього колективу спортивного бального танцю «Сучасник», керівник Марина Сіренко.
Концертна програма була сповнена великою кількістю номерів у вигляді показових виступів європейської та латиноамериканської програми. Яскравими моментами були сольні виступи початківців, які вперше в цьому році демонстрували свої здібності для глядацької зали, так і дорослих вихованців, вправних майстрів бально-спортивної хореографії. Яскраві костюми, підтримка глядачів, запал та натхнення, з яким учасники презентували свої досягнення, додавали концерту особливої неповторності, і як результат – зібрані донати у розмірі 9 тисяч, 50 грн, які вже передані керівником до благодійного фонду «Промінь».
З нагоди свята, колектив привітала виконуюча обов’язки директора ЦДЮТ – Тетяна Дорошенко, яка відмітила високу виконавську майстерність вихованців й долучилась до благочинності.
Свято неповторного танцювального мистецтва, яке подарували учасники Зразкового колективу «Сучасник» відбулось на високому рівні. Дякуємо керівнику Марині Станіславівні та кожній ЦДЮТівській родині за виховання нескорених і незламних дочок і синочків, які надихають організовувати благодійні концерти в такий тяжкий для країни час. Ми знаємо, що підтримуючі українських бійців сьогодні, ми вселяємо віру та робимо свій внесок у наближення перемоги!

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *