Матеріально-технічна база. Фінансове забезпечення

Адміністрація  закладу гарантує  належне матеріально-технічне забезпечення навчально-виховного процесу в гурткових кімнатах та приміщенні закладу в цілому. Центр дитячо-юнацької творчості розташований у пристосованій будівлі, побудованій у 1927 році. Будівля цегляна, двоповерхова з шиферною двоскатною покрівлею. Загальною площею 2221м2. Стан будівлі та всіх приміщень відповідає вимогам санітарних, протипожежних норм і правил, правил техники безпеки, вимог безпечної життєдіяльності дітей і працівників, про що свідчать акти готовності закладу до нового навчального року, які щорічно скадаються та завіряються відповідними службами. Офіційно прилеглої території не має.

До послуг вихованців 11 навчальних кімнат, актова зала, дві танцювальні зали, дві зали виставкової галереї. Всі приміщення відповідають нормам та вимогам чинного законодавства та офрмлені естетично привабливо.

Заклад оснащено 10 персональними комп’ютерами, 1 ноутбуком, 3 принтерами, 3 сканерами, 5 телевізорами, що під’єднані до мережі Інтернет та зони вільного Інтернету Wi-Fi, а також мультимедійним обладнанням.

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *